Rieskapizza

Rieskapizza

Joka perjantain ehdoton hittiresepti on Rieskapizza lähialueen tuotteista. Oululaiset tietävät, että majoneesi kuuluu pizzaan. Kokeile ja yllätä kaverisi!

Valmistusaika

20 min

Ainekset

2 pss Pulla-Pirtin perunarieska

1 pkt Viskaalin naudan meetvursti
1 rs Kasvishovin chilimajoneesia
400 g tomaattimurskaa
200g juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
basilikaa
valkosipulia
sipulia
öljyä
suolaa

Ohjeet

1. Lisää tomaattimurskan joukkoon sipuli, valkosipuli,basilika, öljy ja suola.

2. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi.
3. Levitä reilu kauhallinen tomaattimurskaa rieskan päälle.
4. Ripottele juustoraaste pohjalle.
5. Lisää meetvursti-viipaleet.
6. Puolita kirsikkatomaatit ja levitä ne rieskan päälle.
7. Paista uunissa 250 asteessa noin 10 minuuttia.
8. Lusikoi päälle chilimajoneesia.
9. Viimeistele basilikalla.
10. Leikkaa osiin ja nauti!

Muita reseptejä

fi