Lohirieskarullat

Lohirieskarullat

Lohirieskarullat  Pulla-Pirtin Rieskasta ja Hätälän Graavilohesta.

Valmistusaika

Noin 1 tunti ja 30 minuuttia

Ainekset

  • 2 pkt (4 kpl) Pulla-Pirtin Rieskaa
  • 2 pkt (300g) Hätälän graavilohta siivuina
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 tl piparjuuri tahnaa
  • 1/2 kpl sitruunan kuori ja mehu
  • 1/2 ruukku tilliä
  • 1 pieni punasipuli
  • mustapippuria
  • sormisuolaa
  • sitruunanlohkoja koristeeksi

Ohjeet

  1. Sekoita kulhossa tuorejuusto, piparjuuri, raastettu sitruunan kuori ja mehu, hienonnettu tilli sekä kuutioitu punasipuli.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Levitä täyte tasaisesti rieskojen päälle ja nostele graavilohisiivut täytteen päälle tasaisesti. Jätä muutama siivu koristeluun.
  4. Kääri rulla napakasti kelmuun ja sulje päät.
  5. Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia.
  6. Poista kelmu ja leikkaa lohirieskarulla viistosti annospaloiksi.
  7. Koristele graavilohisiivuilla, tillioksilla sekä sitruunanlohkoilla.

Muita reseptejä

fi