Sateenkaarileipä

Sateenkaarileipä

Runsas sateenkaarileipä on näyttävä ja herkullinen väli- tai iltapala.

Täytetyn leivän sateenkaarivärit syntyvät luonnollisen värisillä täytteillä.

Valmistusaika

4 kpl / 10 min

Ainekset

8 viipaletta Pulla-Pirtti Rouhean rukiinen vuokaviipale -leipää

1—2 porkkanaa

150 g punakaalia

2 tomaattia

1 iso keltainen paprika

250 g hummusta

1—2 dl babypinaattia

Ohjeet

1. Kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi punakaali. Viipaloi tomaatit ja paprika.

2. Kokoa leivät voitelemalla viipaleet reilulla kerroksella hummusta ja asettelemalla kahden leipäviipaleen väliin kerroksittain pilkkomiasi vihanneksia ja pinaatinlehtiä.

Muita reseptejä

fi