Runsas sateenkaarileipä on näyttävä ja herkullinen väli- tai iltapala.
Täytetyn leivän sateenkaarivärit syntyvät luonnollisen värisillä täytteillä.
Runsas sateenkaarileipä on näyttävä ja herkullinen väli- tai iltapala.
Täytetyn leivän sateenkaarivärit syntyvät luonnollisen värisillä täytteillä.
8 viipaletta Pulla-Pirtti Rouhean rukiinen vuokaviipale -leipää
1—2 porkkanaa
150 g punakaalia
2 tomaattia
1 iso keltainen paprika
250 g hummusta
1—2 dl babypinaattia
1. Kuori ja raasta porkkanat. Suikaloi punakaali. Viipaloi tomaatit ja paprika.
2. Kokoa leivät voitelemalla viipaleet reilulla kerroksella hummusta ja asettelemalla kahden leipäviipaleen väliin kerroksittain pilkkomiasi vihanneksia ja pinaatinlehtiä.