Rieskarullat

Rieskarullat

Pulla-Pirtin rieskasta ja Kesti-salaateista syntyy herkullinen ja nopea suolainen herkku kahvipöytiin tai iltapalalle. Sopii hyvin myös retkievääksi. Hyvää, helppoa ja läheltä.

Valmistusaika

Ainekset

2 pss ( 4kpl ) Pulla-Pirtin Rieskaa

1 pkt Kasvishovin Kesti Kylmäsavuporosalaattia tai Kesti Kylmäsavulohisalaattia

Kirsikkatomaatteja ja tuoreita yrttejä koristeluun

Ohjeet

1. Levitä Rieskalle valitsemaasi Kesti-majoneesisalaattia.

2. Kääri tiiviille rullalle. Anna tarvittaessa levätä viileässä kelmuun käärittynä tunnin verran.

3. Leikkaa rullat sopiviksi annospaloiksi (noin 1,5 cm) juuri ennen tarjoilua ja koristele tuoreilla yrteillä ja kirsikkatomaateilla.

Muita reseptejä

fi