Rieskakakku juhliin -pastramileikkeellä

Rieskakakku juhliin -pastramileikkeellä

Kevään valmistujaisten ja muiden juhlien suolainen suursuosikki on helposti syntyvä rieskavoileipäkakku, jonka voit ylpeydellä valmistaa Pohjois-Suomen omista raaka-aineista.

Oulun seudun yritykset Pulla-Pirtti, Viskaalin ja Kasvishovi huolehtivat paikallisesti valmistettujen tuotteiden lisäksi myös siitä, että paikallisuus merkitsee aina tuoreutta, tuotannon ja jalostamisen lyhyttä ketjua sekä pohjoissuomalaisen ruoan arvostusta.

Valmistusaika

Nopea ja helppo

Ainekset

-3 pakettia Pulla-Pirtin perunarieskaa (2 rieskaa/pussi)

-3 pakettia Viskaalin pastramileikettä

-3 purkkia Kasvishovin Paprikadippiä

-jääsalaattia

-kurkkua

-paprikaa (värilajitelma)

-yrttejä koristeluun

Ohjeet

Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastarmileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan.

Lopuksi koristele kakku tuoreilla yrteillä!

Muita reseptejä

en_GB