Burgerilämppäreissä yhdistyy kaksi hittiä: lämppärit ja burgerit! Burgerilämppärin pihvi paistetaan suoraan leivälle ja kuorrutetaan cheddarjuustolla. Täydennä paistettu burgerilämppäri haluamallasi täytteillä.
Burgerilämppäreissä yhdistyy kaksi hittiä: lämppärit ja burgerit! Burgerilämppärin pihvi paistetaan suoraan leivälle ja kuorrutetaan cheddarjuustolla. Täydennä paistettu burgerilämppäri haluamallasi täytteillä.
6 viipaletta Pulla-Pirtti vuokaviipale -leipää, joko Vaalean Viljaista, Rouhean Rukiista taiAitoa Perunalimppua
1 dl ketsuppia
6 viipaletta cheddarjuustoa
6 salaatinlehteä
2—3 tomaattia
1 pieni punasipuli
1 dl hampurilaiskastiketta
paahdettua sipulirouhetta
Pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 tl suola
ripaus mustapippuria rouhittuna
Vinkki: nopeamman reseptin saat, kun käytät Viskaalin valmiita burgeripihvejä
1. Sekoita suola ja pippuri jauhelihaan. Muotoile jauhelihasta kuusi pihviä.
2. Levitä leipäviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele leiville ketsuppia. Asettele kunkin leivän päälle raaka pihvi.
3. Paista leipiä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Ota leivät ulos uunista ja nosta kunkin leivän päälle juustosiivu. Paista vielä pari minuuttia, kunnes juusto on sulanut leipien päälle.
4. Viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi sipulit. Asettele leiville salaatinlehdet ja tomaatti- ja sipuliviipaleet. Viimeistele hampurilaiskastikkeella ja paahdetulla sipulirouheella.