• fi
  • en
  •  

Leivonta

bbbb

 

Pulla-Pirtillä on leivottu leipää Pohjois-Suomessa suomalaiseen makuun jo 60 vuoden ajan.

 

Olemme yksi suurimmista Pohjois-Suomen leipomoista ja erityisesti paikallinen perinneleipä Rieska on on yksi tärkeimpiä tuotteitamme.

 

Leivomme laajasti lähes kaikkia mahdollisia leipomuksia ja olemme onnistuneet pitämään laajan tuotevalikoiman asiakkaillemme markkinoiden tiukasta kilpailusta huolimatta. Pystymme tarjoamaan kaikki leipomukset kakuista, munkkeihin, vaaleisiin leipiin ja ruisleipiin samasta talosta!


 

 

Paikallisuus

1209567_1665810790363542_1326335986_n.jpg

 

 

Leipomomme kotipaikka on alusta asti sijainnut Oulussa ja toinen leipomomme sijaitsee 50 kilometrin päässä Raahessa.

 

Kaikki Pulla-Pirtin tuotteet leivotaan kotimaisiin jauhoihin. Suurin osa jauhoista tulee lähialueen myllystä, Kinnusen Myllyltä Utajärveltä. Pohjois-Suomen puhdas, korkealaatuinen ja turvallinen vilja sekä raikas vesi takaavat tuotteidemme herkullisen maun.

 

Tuotannosta syntyvä ylijäämäleipä kierrätetään paikallisen Viskaalin tilan naudoille syötäväksi ja herkuteltavaksi! Samalla vähennämme ympäristökuormitustamme.

 

 

 

 

 

 

 

TYÖLLISTÄJÄ

bbbb

 

 

 

Pulla-Pirtillä työskenteli vuonna 1958 kuusi leipomoalan ammattilaista. Olemme onnistuneet luomaan sopivia leipomuksia Pohjois-Suomalaiseen makuun ja kasvamaan jopa 100 henkilöä työllistäväksi leipomoksi. Olemme suuri työllistäjä leipomoidemme Oulun ja Raahen alueella.

 

Työntekijämme ovat oman alansa huippuosaajia ja monelle heistä leipomomme on voinut antaa elinikäisen työpaikan eläkkeelle saakka. Olemmekin vuosien saatossa juhlineet monia kunniamerkkejä jo useita vuosikymmeniä leipomossa työskennelleille.


Käsityötä

bbbb

 

 

Leipomoala on muuttunut paljon viimeisten vuosikymmenten aikana. Koneistuminen ja automaatio ovat vaikuttaneet hyvin paljon leipomoiden toimintaan. Leivonta on silti yhä yksi kaikista eniten käsityötä vaativista aloista.

 

Työ on hyvin fyysistä ja vaatii tekijältään hyvää kuntoa. Koneet eivät myöskään pysty tekemään töitä yksin, vaan aina tarvitaan osaavan leipurin apua ja tietotaitoa. Suuri osa tuotteista on yhä pitkälle asti tai kokonaan käsityötä ja leipojansa näköisiä.


Teknologia

bbbb

 

 

 

 

   

Pulla-Pirtillä on nähty ja itse koettu työn fyysinen rankkuus. Siksipä olemmekin aina pohtineet miten asioita voitaisiin tehdä työntekijän kannalta helpommin ja kevyemmin.

 

Olemme aina panostaneet uuden teknologian käyttöön ja kehittäneetkin vuosikymmenien aikana useita omia laitteita ja ratkaisuja leivonnan ongelmakohtiin. Monet näistä on otettu käyttöön myös muissa Suomen leipomoissa.

 


Sertifikaatti

bbbb

 

Leipomomme on saanut hyvin vaativan BRC -laatu- ja tuoteturvallisuussertifikaatin. Se todistaa leipomomme täyttävän maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit ja kertoo, että meidän toimintamme on laadullisesti hyvää ja turvallista.

 

Pyrimme saavutuksesta huolimatta kehittämään sekä parantamaan elintarviketurvallisuusjärjestelmäämme jatkuvasti yhä paremmaksi. Me olemmekin Pulla-Pirtillä hyvin sitoutuneita leipomaan asiakkailemme laaduikkaimmat ja herkullisimmat leivonnaiset.

Perheyritys

bbbb

 

Pulla-Pirtti aloitti leivonnan Antero Räinän käsissä jo vuonna 1958 Oulun keskustan Aleksanterikatu 10:ssa. Vuosikymmenten aikana leipomo on kasvanut yhdeksi Pohjois-Suomen suurimmista ja yhä säilynyt perheyrityksenä, nyt jo kolmannessa sukupolvessa! Perheyrityksenä haluamme olla vakaa ja maistuva leipomo kaikille leipomusten ystäville.

 

 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja