• fi
  • en
  •  

Herkullinen ruis-alkupala

29.1.2019

 

Ainesosat:

 

1pss Pulla-Pirtin Ruisviipaleita

100g etikkapunajuuria

100g tuoretta kurkkua

2 valkosipulikynttä

1tlk 200g turkkilaista jogurttia

2rkl tuoretta minttua hienonnettuna

1tl sokeria

Ripaus suolaa ja mustapippuria

 

Resepti:

 

1. Leikkaa Pulla-Pirtin Ruisvuokaviipaleista ympyröitä ympyrän mallisen piparkakkumuotin avulla.

2. Raasta punajuuret ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

3. Laita raasteet siivilään ja painele ylimääräinen neste pois.

4. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
5. Sekoita tsatsikin kaikki ainekset keskenään.

6. Anna maustua hetki kylmässä.

7. Annostele punajuuritzatsiki  Ruisvuo`an ympyrän mallisiin viipaleihinin ja koristele persillijalla.

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Leivon leipomo Facebookissa
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja