Pulla-Pirtti Facebookissa Pulla-Pirtti Instagramissa Pulla-Pirtti YouTubessa Pulla-Pirtti Twitterissä

Maukkaat lohirieskarullat kesän juhliin

Lisätty: 19.5.2017


Valmista helposti maistuvia suolaisia suupaloja juhliin tai illanviettoon. Rieskarullat taipuvat kätevästi Pulla-Pirtin perunarieskasta ja täytteeksi sopivat Hätälän lohisiivut tai kirjolohisiivut.

 

Raaka-aineet:
300 g / 2 pkt Hätälän kylmäsavu- tai kirjolohisiivuja

2 pss Pulla-Pirtin Perunarieskaa

½ dl kalalientä

½ kpl sitruunan mehua

1 rkl tillihaketta

150 g tuorejuustoa maustamatonta tai maun mukaan maustettua

1 tl korianteritahnaa

70 g aurinkokuivattua tomaattia

2 kpl Valkosipulin kynttä

Suolaa ja pippuria maustamiseen


Ohjeet:
Kostuta rieska kalaliemellä, pensseliä apuna käyttäen. Anna liemen imeytyä hetki. Sekoita tällä välin tuorejuuston joukkoon sitruunan mehu, tillihake, korianteritahna, hienoksi paloiteltu valkosipuli ja paloiteltu aurinkokuivattu tomaatti. Levitä tahna rieskan päälle ja päällystä kylmäsavulohiviipaleilla. Kääri rullalle alumiinifoliota apuna käyttäen. Sulje paketin päät tiiviisti. Anna maustua jääkaapissa vuorokausi. Leikkaa tangosta noin 1 cm:n paksuisia palasia ja aseta tarjolle.

 

Lohirieskarullat

 

 

Takaisin

ASIAKASPALVELU

Puh. 010 548 3600
fax 010 752 0070
myynti@pullapirtti.com

LOGISTIIKKA

Puh. 010 548 3604

Certified by Inspecta
Powered by Softers