• fi
  • en
  •  

Runebergin torttu 2 kpl / ras

Runebergin torttu on ollut leipomomme perinteisiä tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Tortut tehdään käsityönä ja valmistukseen kuuluu useita eri työvaiheita.

 

Leipomomme tortut kostutetaan pohjoissuomalaiseen tapaan aidolla rommilla, eivätkä tortut ole lainkaan kuivia vaan ennemminkin lusikalla syötäviä herkkupaloja! Kostutus on tarkkaa hommaa, sillä jokaisella on varmasti oma mielipiteensä siitä aidosta oikeasta kostutuksen määrästä.

 

Pulla-Pirtin Runebergin tortut ovat kuitenkin monien mielestä juuri niitä ainoita oikeita!

 200 g
 
 
  •  
    Runebergin torttu 2 kpl / ras

Saatavana tammikuun alusta alkaen Runerbergin päivään asti!

 

Runebergien pintakoristelu

Ainekset

vehnäjauho, sokeri, kasviöljyt ja -rasvat (palmu, rapsi, kookos), vesi, kananmuna, korppujauho (vehnä, ruis, ohra, kaura), vadelma, appelsiini, glukoosisiirappi, rommi, vehnätärkkelys, aprikoosinsydän, inverttisokerisiirappi, perunakuitu, tärkkelyssiirappi, nostatusaineet E450, E500, E503ii, suola, sakeuttamisaineet E1422, E404, hyytelöimisaineet E1442, E440, happamuudensäätöaineet E300, E330, säilöntäaine E202, perunatärkkelys, vanilliini, aromit (mm.rommi), värit E160a, E150c. Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia. Sulatettu.

Lisätiedot

Laktoositon

Maidoton

(0 g)
kcal
0
0 %
Sokeria
0 g
0 %
Rasvaa
0 g
0 %
Tyydyttyn. rasvaa
0 g
0 %
Proteiinia
0 g
0 %
Hiili- hydraattia
0 g
0 %
Kuitua
0 g
0 %
aikuisen viitteellisestä päiväsaannista (GDA). Perustana 2 000 kcal ruokavalio.
Ravintosisältö / 100 g  
Energiaa1456 kJ / 347 kcal0 kcal
Rasvaa15.5 g0 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja7.2 g0 g
Hiilihydraatteja47.2 g0 g
  - joista sokereita27.0 g0 g
Ravintokuituja1.4 g0 g
Proteiineja4.1 g0 g
Suola0.5 g0 g
 
Laktoosi0.0 g0 g
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja