• fi
  • en
  •  

Runebergin torttu 2 kpl / ras

Runebergin torttu on ollut leipomomme perinteisiä tuotteita jo vuosikymmenien ajan. Tortut tehdään käsityönä ja valmistukseen kuuluu useita eri työvaiheita.

 

Leipomomme tortut kostutetaan pohjoissuomalaiseen tapaan aidolla rommilla, eivätkä tortut ole lainkaan kuivia vaan ennemminkin lusikalla syötäviä herkkupaloja! Kostutus on tarkkaa hommaa, sillä jokaisella on varmasti oma mielipiteensä siitä aidosta oikeasta kostutuksen määrästä.

 

Pulla-Pirtin Runebergin tortut ovat kuitenkin monien mielestä juuri niitä ainoita oikeita!

 200 g
 
 
  •  
    Runebergin torttu 2 kpl / ras

Saatavana tammikuun alusta alkaen Runerbergin päivään asti!

 

Runebergien pintakoristelu

Ainekset

Vehnäjauho, sokeri, kasvirasva (palmu, rapsi, kookos, palmuydin, osittain kovetettu palmuöljy; vaihtelevin osuuksin), vesi, tärkkelyssiirappi, kananmuna, korppujauho (vehnä), vadelma, appelsiini, rommi, aprikoosinsydän, nostatusaine (E450, E500, E503), suola, inverttisokerisiirappi, tärkkelys, perunahiutale, sakeuttamisaine (E1422, E404), happamuudensäätöaine (E300, E330), väri (E160a, E150c), säilöntäaine (E202), aromit (mm. rommi). Saattaa sisältää jäämiä mantelista.. Sulatettu.

Lisätiedot

Laktoositon

(0 g)
kcal
0
0 %
Sokeria
0 g
0 %
Rasvaa
0 g
0 %
Tyydyttyn. rasvaa
0 g
0 %
Proteiinia
0 g
0 %
Hiili- hydraattia
0 g
0 %
Kuitua
0 g
0 %
aikuisen viitteellisestä päiväsaannista (GDA). Perustana 2 000 kcal ruokavalio.
Ravintosisältö / 100 g  
Energiaa1480 kJ / 350 kcal0 kcal
Rasvaa14.4 g0 g
  - josta tyydyttyneitä rasvahappoja6.6 g0 g
Hiilihydraatteja51.5 g0 g
  - joista sokereita32.5 g0 g
Ravintokuituja1.2 g0 g
Proteiineja3.8 g0 g
Suola0.4 g0 g
 
Laktoosi0.0 g0 g
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja