• fi
  • en
  •  

Rieskakakku juhliin -pastramileikkeellä

24.5.2017

Kevään valmistujaisten ja muiden juhlien suolainen suursuosikki on helposti syntyvä rieskavoileipäkakku, jonka voit ylpeydellä valmistaa Pohjois-Suomen omista raaka-aineista.

 

Oulun seudun yritykset Pulla-Pirtti, Viskaalin ja Kasvishovi huolehtivat paikallisesti valmistettujen tuotteiden lisäksi myös siitä, että paikallisuus merkitsee aina tuoreutta, tuotannon ja jalostamisen lyhyttä ketjua sekä pohjoissuomalaisen ruoan arvostusta.

 

 
 
 
 
 
Moderni lihavoileipäkakku – nopea ja helppo!
 

-3 pakettia Pulla-Pirtin perunarieskaa (2 rieskaa/pussi)

-3 pakettia Viskaalin pastramileikettä

-3 purkkia Kasvishovin Paprikadippiä

-jääsalaattia

-kurkkua

-paprikaa (värilajitelma)

-yrttejä koristeluun

 

Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastarmileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan.

Lopuksi koristele kakku tuoreilla yrteillä!

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Leivon leipomo Facebookissa
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja