• fi
  • en
  •  

Illanistujaisten Ruisherkku

29.1.2018

Ainesosat:

 

Pulla-Pirtin Ruisreikäleipä

Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä 200g
Yrttejä koristeluun 

 

Resepti:

 

1. Jaa Pulla-pirtin Ruisreikäleipä sopivan pieniin lohkoihin.

2. Sipaise jokaiselle suupalalle t-lusikallinen Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä.

3. Koristele lempi yrteilläsi ja tarjoile heti. 

 

Sopii erinomaisesti alkupalaksi tai juhlapöydän tarjoiluksi. 

 

Valmistus: 10 min

 

 

 

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Leivon leipomo Facebookissa
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja