• fi
  • en
  •  

Loimulohi-mummunkurkkuleivät Luotolaispaloista

29.1.2018

Raikas ja pohjoisia makuja korostava herkkuleipä, joka sopii erinomaisesti kesäjuhlien alkupalaksi.

 

Ainesosat:

 

4 kpl Pulla-Pirtin luotolaispalaa

1 rs Kasvishovin Mummonkurkkuja

400 g Hätälän loimulohta

1 prk Kasvishovin Valkosipulipikkelssiä

tilliä

 

Resepti:

 

1. Voitele luotolaispalat Valkosipulipikkelssillä.

2. Valuta ylimääräinen neste Mummonkurkuista ja asettele niitä reilusti leipien päälle.

3. Revin Hätälän loimulohesta isoja paloja leivän päälle.

4. Viimeistele muutamalla pienellä nokareella valkosipulipikkelssiä ja koristele tuoreella tillillä.

 

 

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Leivon leipomo Facebookissa
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja