Rieskapizza

10.11.2017

Joka perjantain ehdoton hittiresepti on Rieskapizza lähialueen tuotteista. Oululaiset tietävät, että majoneesi kuuluu pizzaan. Kokeile ja yllätä kaverisi!

 

Ainesosat:

 

2 pss Pulla-Pirtin perunarieska 

1 pkt Viskaalin naudan meetvursti
1 rs Kasvishovin chilimajoneesia
400 g tomaattimurskaa
200g juustoraastetta
kirsikkatomaatteja
basilikaa
valkosipulia
sipulia
öljyä
suolaa

 

Resepti:

 

1. Lisää tomaattimurskan joukkoon sipuli, valkosipuli,basilika, öljy ja suola.

2. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi.
3. Levitä reilu kauhallinen tomaattimurskaa rieskan päälle.
4. Ripottele juustoraaste pohjalle.
5. Lisää meetvursti-viipaleet.
6. Puolita kirsikkatomaatit ja levitä ne rieskan päälle.
7. Paista uunissa 250 asteessa noin 10 minuuttia.
8. Lusikoi päälle chilimajoneesia.
9. Viimeistele basilikalla.
10. Leikkaa osiin ja nauti!

 

Valmistusaika: 20 min

 

 

 

  • Share on LinkedIn
  • Share on Twitter
  • Share on Google+
  • Leivon leipomo Facebookissa