• fi
  • en
  •  

Rieskakakku lähialueen tuotteista

Lisätty: 4.5.2018


Rieskavoileipäkakku kevään juhliin!

 

 

Kevään valmistujaisten ja muiden juhlien suolainen suursuosikki on helposti syntyvä rieskavoileipäkakku, jonka voit ylpeydellä valmistaa Pohjois-Suomen omista raaka-aineista.

Oulun seudun yritykset Pulla-Pirtti, Viskaalin ja Kasvishovi huolehtivat paikallisesti valmistettujen tuotteiden lisäksi myös siitä, että paikallisuus merkitsee aina tuoreutta, tuotannon ja jalostamisen lyhyttä ketjua sekä pohjoissuomalaisen ruoan arvostusta.

 

Moderni voileipäkakku – nopea ja helppo!

 

-3 pakettia Pulla-Pirtin perunarieskaa (2 rieskaa/pussi)

-3 pakettia Viskaalin pastramileikettä

-3 purkkia Kasvishovin Paprikadippiä

-jääsalaattia

-kurkkua

-paprikaa (värilajitelma)

-yrttejä koristeluun

 

Voitele perunarieska paprikadipillä ja levitä pastarmileikkeet päälle. Kokoa tarpeen mukaan kerroksia, lisää jokaiseen väliin jääsalaattia ja kasviksia makusi mukaan.

Lopuksi koristele kakku tuoreilla yrteillä!

 

 
 
 
Paikallisia herkkuja, paikallisia tekijöitä

 

Suolaisen nälkään pureva herkku on juhlasi vieraille aina mitä parhain viesti oman alueen osaamisesta ja kauempaa saapuville juhlijoille mieleen jäävä muisto makumatkasta Oulun seudulle ja Pohjois-Suomeen.

Rieskavoileipäkakussa myös kiteytyy ajatus siitä, että yhdistelemällä paikallisten yritysten tuotteita ja osaamista voidaan toteuttaa ajankohtainen hittituote: nakukakku!

Kotiseudulla tuotettu ruoka on sydämenasia, joka sykkii Pulla-Pirtin, Viskaalin ja Kasvishovin kehittämässä rieskakakun reseptissä.

Rieskat kakkuusi leipova Pulla-Pirtti on jo 60 vuotta oululaisia leipomo-konditoriaperinteitä vaalinut ja toteuttanut perheyritys. Pohjois-Suomen vanhimpiin rieskaleipomoihin kuuluvan leipomon jauhoista suurin osa tulee lähialueen myllystä.

Viskaalin on erikoistunut puhtaasti ja eettisesti tuotettuun lihaan, jota saadaan teurastamalla lähialueen sekä oman tilan nautaa, pihvikarjaa ja hevosta.

Läheltä saatavilla raaka-aineilla myös Kasvishovi huolehtii ruokapöytäsi rikkaista antimista, sen raikkaista salaateista ja maukkaista majoneeseista.

 

 

Näillä tuotteilla onnistut

 

Pulla-Pirtin perunarieska

Perunarieskan raaka-aineina ovat vehnäjauho ja peruna. Pehmeä ja maukas perunarieska soveltuu rieskavoileipäkakun lisäksi hyvin myös täytettyjen rieskarullien tekoon.

 
Viskaalin pastramileike

Kevään 2018 uutuustuote Viskaalin Pastramileike syntyi Rotisseur-kokki, lihamestari Antin ideasta yhteistyönä makkaramestariemme Leksan ja Anjan kanssa. Kevyt ja maustettu naudanlihaleike on saanut inspiraationsa New Yorkista ja sopii moneen tarkoitukseen: salaattiin, tapas-pöytään, leivän päälle, pizzaan ja voileipäkakkuun.

 

Kasvishovin paprikadippi

Rieskavoileipäkakun lisäksi maukas ja käyttövalmis paprikadippi sopii mainiosti esimerkiksi leivän päälle, hampurilaisten väliin tai kasvisten dippailuun.

 

 

Takaisin

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja